Cikkek archívuma

Személyes kampány - újratöltve

A mai nap mérlege:   * Újabb 160 személyesen felkeresett háztartás * 5 kedves ismerős * 4 puszi * 1 hatalmas jó érzés   Köszönöm! :)

Négyszer 4 dolog rólam

Weboldalamon megtalálsz négyszer 4 dolgot rólam: 4 dolog, amit érdemes tudnod rólam (Főoldal) 4 dolog, amiben biztosan nem vállalok részt (Főoldal) 4 évnyi tapasztalat a képviselőtestületben (Média) 4 további évre tervezett feladatok (Program)

222 lájk az oldalra!

Tegnap éjjel átléptük a bűvös 222 lájkot az oldalra. Csupán egyetlen nap alatt 45%-al nőtt az oldal kedvelőinek száma! Köszönöm mindenkinek, aki ilyen módon is próbál támogatni engem.

Személyes kampány

A mai nap folyamán közel 150 háztartást látogattam meg a belvárosban a személyes kampányom során. Az emberek többsége pozitívan állt az önkormányzati választásokhoz. Elmondásuk szerint korábban is jártak szavazni, és most is élni kívánnak szavazati jogukkal. Legtöbbjük ígéretet tett, hogy én is...

Hihetetlen, de igaz: blogolok!

Nem gondoltam volna, hogy valaha is blogírásba kezdek. Soha nem vezettem naplót, még tizenéves koromban sem. Valahogy nem éreztem rá késztetést. Hosszas töprengés után most mégis úgy döntöttem, belevágok... Közeli Barátaimmal mindig meg szoktuk beszélni az aktuális történéseket, de ezek a dolgok...